Мени
Затвори мени
Затвори

Проверка на компатибилност.

Кои услуги ви стојат на располагање?

 

Дали вашиот Volkswagen е компатибилен со VW Connect, We Connect или Car-Net? Тука добивате прв увид кои мобилни онлајн-услуги се достапни во вашето возило по ваш избор.

Возите ли ID.? Софтверската верзија на вашиот ID. модел може да се најде во инфо-забавниот систем на вашето возило.

Имајте предвид дека оваа проверка на компатибилноста не претставува задолжителна изјава за достапноста на понудите. Едноставно регистрирајте го вашето возило со идентификацискиот број на возилото во корисничкото подрачје myVolkswagen или во Volkswagen апликацијата за да ги видите достапните услуги за вашиот Volkswagen. Регистрирајте се сега.

Возилата прикажани на сликите се делумно симболични и не мора да одговараат на избраната генерација на модели.

Вашето возило не ги поддржува нашите услуги.

Жал ни е, но VW Connect, We Connect и Car-Net не се достапни за овој модел.

Возилата прикажани на сликите се делумно симболични и не мора да одговараат на избраната генерација на модели.

Возилата прикажани на сликите се делумно симболични и не мора да одговараат на избраната генерација на модели.

Вашиот Volkswagen поддржува We Connect!

Откријте ги практичните онлајн-услуги на We Connect или влезете директно. Едноставно преземете ја бесплатната Volkswagen апликација, активирајте го We Connect, поврзете се со вашиот Volkswagen и бидете порелаксирани по пат.

Возилата прикажани на сликите се делумно симболични и не мора да одговараат на избраната генерација на модели.

Вашиот Volkswagen поддржува Car-Net e-Remote!

Откријте ги сега практичните услуги и функции за вашето E- и хибридно возило. Едноставно преземете ја бесплатната апликација, поврзете ја со вашиот Volkswagen и бидете порелаксирани по пат.

Возилата прикажани на сликите се делумно симболични и не мора да одговараат на избраната генерација на модели.

Вашиот Volkswagen поддржува Car-Net Security & Service!

Откријте ги практичните услуги и функции на Car-Net Security & Service или влезете директно. Едноставно преземете ја бесплатната апликација, поврзете ја со вашиот Volkswagen и бидете порелаксирани по пат.

Возилата прикажани на сликите се делумно симболични и не мора да одговараат на избраната генерација на модели.

Вашиот Volkswagen поддржува Car-Net Guide & Inform!

Откријте ги сега практичните услуги и функции на Car-Net или влезете директно. Едноставно преземете ја бесплатната апликација, поврзете ја со вашиот Volkswagen и бидете порелаксирани по пат.

Возилата прикажани на сликите се делумно симболични и не мора да одговараат на избраната генерација на модели.

Вашиот Volkswagen поддржува Car-Net Guide & Inform!

Откријте ги практичните услуги и функции на Car-Net Guide & Inform или влезете директно. Информирајте се сега и бидете порелаксирани по пат.

Возилата прикажани на сликите се делумно симболични и не мора да одговараат на избраната генерација на модели.

Вашиот Volkswagen поддржува Car-Net Security & Service и Guide & Inform!

Откријте ги сега практичните услуги и функции на Car-Net или влезете директно. Едноставно преземете ја бесплатната апликација, поврзете ја со вашиот Volkswagen и бидете порелаксирани по пат.

Возилата прикажани на сликите се делумно симболични и не мора да одговараат на избраната генерација на модели.

Вашиот Volkswagen поддржува Car-Net Guide & Inform и e-Remote!

Откријте ги сега практичните услуги и функции на Car-Net или влезете директно. Едноставно преземете ја бесплатната апликација, поврзете ја со вашето електрично или хибридно возило и бидете порелаксирани по пат.

Возилата прикажани на сликите се делумно симболични и не мора да одговараат на избраната генерација на модели.

Вашиот Volkswagen поддржува We Connect Start!

Откријте ги практичните онлајн-услуги на We Connect Start или влезете директно. Едноставно преземете ја бесплатната Volkswagen апликација, активирајте го We Connect Start, поврзете го со вашиот ID. и бидете порелаксирани по пат.

Возилата прикажани на сликите се делумно симболични и не мора да одговараат на избраната генерација на модели.

Вашиот Volkswagen поддржува We Connect за ID. модели!

Откријте ги практичните онлајн-услуги и функции на We Connect за вашиот ID. или влезете директно. Едноставно преземете ја бесплатната Volkswagen апликација, активирајте го We Connect за вашиот ID. и поврзете се со вашето возило.

Возилата прикажани на сликите се делумно симболични и не мора да одговараат на избраната генерација на модели.

Вашиот Volkswagen поддржува VW Connect!

Откријте ги практичните онлајн-услуги на VW Connect сега или влезете директно. Едноставно преземете ја бесплатната Volkswagen апликација, активирајте го VW Connect, поврзете го со вашиот Volkswagen и бидете порелаксирани по пат.

Возилата прикажани на сликите се делумно симболични и не мора да одговараат на избраната генерација на модели.

Вашиот Volkswagen поддржува VW Connect за ID. модели!

Откријте ги практичните онлајн-услуги и функции на VW Connect за вашиот ID. или влезете директно. Едноставно преземете ја бесплатната Volkswagen апликација, активирајте го VW Connect, поврзете го со вашиот Volkswagen и бидете порелаксирани по пат.

Возилата прикажани на сликите се делумно симболични и не мора да одговараат на избраната генерација на модели.

Вашиот Volkswagen поддржува VW Connect/We Connect!

Откријте ги практичните онлајн-услуги на VW Connect/We Connect или влезете директно. Едноставно преземете ја бесплатната Volkswagen апликација, активирајте го VW Connect/We Connect, поврзете го со вашиот Volkswagen и бидете порелаксирани по пат.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team