Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

Kontrolli i përshtatshmërisë.

 

Cilat shërbime janë në dispozicionin tuaj?

 

 

A është modeli i Volkswagen tuaj i pajtueshëm me "We Connect" ose Car-Net? Këtu merrni një vështrim të parë jo detyrues se cilat shërbime online me celular janë të disponueshme në modelin e automjetit që zgjidhni.

 

Ju lutemi mbani parasysh që ky verifikim i përshtatshmërisë nuk mund të bëjë asnjë njoftim detyrues për disponueshmërinë e ofertave. Thjesht regjistroni automjetin tuaj me numrin e identifikimit të automjetit në zonën e përdoruesit myVolkswagen ose në aplikacionin "We Connect", për të parë shërbimet e disponueshme për makinën tuaj Volkswagen. Regjistrohu tani.

Automjetet e treguara në figura kanë pjesërisht karakter simbolik dhe jo patjetër korrespondojnë me një gjeneratë modeli të zgjedhur.

Shërbimet tona nuk mbështeten nga automjeti juaj.

Na vjen keq, por We Connect dhe Car-Net nuk janë të disponueshëm për këtë model.

Automjetet e treguara në figura kanë pjesërisht karakter simbolik dhe jo patjetër korrespondojnë me një gjeneratë modeli të zgjedhur.

Zgjeroni nivelin e lidhjes së makinës suaj Volkswagen!

Për fat të keq We Connect dhe Car-Net nuk janë të disponueshëm për automjetin tuaj. Kthejeni Volkswagen tani në moment në Connected Car dhe informohuni rreth funksioneve praktike të We Connect Go. E disponueshme për shumë modele pas vitit 2008. Verifikoni nëse automjeti që zgjidhni është i pajtueshëm me We Connect Go.

Automjetet e treguara në figura kanë pjesërisht karakter simbolik dhe jo patjetër korrespondojnë me një gjeneratë modeli të zgjedhur.

Makina juaj Volkswagen e mbështet We Connect!

Zbuloni tani shërbimet praktike online dhe shërbimet e We Connect ose hyni direkt. Thjesht shkarkoni aplikacionin falas We Connect, aktivizoni We Connect, lidheni me Volkswagen tuaj dhe do të jeni të relaksuar gjatë udhëtimit.

Automjetet e treguara në figura kanë pjesërisht karakter simbolik dhe jo patjetër korrespondojnë me një gjeneratë modeli të zgjedhur.

Makina juaj Volkswagen e mbështet shërbimin e-Remote të Car-Net!

Zbuloni shërbimet dhe funksionet praktike për automjetin tuaj hibrid dhe elektrik. Thjesht shkarkoni aplikacionin falas, lidheni me Volkswagen tuaj dhe do të jeni të relaksuar gjatë udhëtimit.

Automjetet e treguara në figura kanë pjesërisht karakter simbolik dhe jo patjetër korrespondojnë me një gjeneratë modeli të zgjedhur.

Makina juaj Volkswagen e mbështet shërbimin Security & Service të Car-Net!

Zbuloni tani shërbimet dhe funksionet praktike të Security & Service të Car-Net ose hyni direkt. Thjesht shkarkoni aplikacionin falas We Connect, lidheni me Volkswagen tuaj dhe do të jeni të relaksuar gjatë udhëtimit.

Automjetet e treguara në figura kanë pjesërisht karakter simbolik dhe jo patjetër korrespondojnë me një gjeneratë modeli të zgjedhur.

Makina juaj Volkswagen e mbështet shërbimin Guide & Inform të Car-Net!

Zbuloni tani shërbimet dhe funksionet praktike të Guide & Inform të Car-Net dhe thjesht zgjeroni nivelin tuaj të lidhjes me asistentët dixhitalë të We Connect Go. E disponueshme për shumë modele pas vitit 2008. Informohuni tani dhe jini të relaksuar rrugës.

Automjetet e treguara në figura kanë pjesërisht karakter simbolik dhe jo patjetër korrespondojnë me një gjeneratë modeli të zgjedhur.

Makina juaj Volkswagen e mbështet shërbimin Guide & Inform të Car-Net!

Zbuloni tani shërbimet dhe funksionet praktike të Guide & Inform të Car-Net. Informohuni tani dhe jini të relaksuar rrugës.

Automjetet e treguara në figura kanë pjesërisht karakter simbolik dhe jo patjetër korrespondojnë me një gjeneratë modeli të zgjedhur.

Makina juaj Volkswagen e mbështet shërbimin Security & Service dhe Guide & Inform të Car-Net!

Zbuloni tani shërbimet dhe funksionet praktike të Car-Net ose hyni direkt. Thjesht shkarkoni aplikacionin falas, lidheni me Volkswagen tuaj dhe do të jeni të relaksuar gjatë udhëtimit.

Automjetet e treguara në figura kanë pjesërisht karakter simbolik dhe jo patjetër korrespondojnë me një gjeneratë modeli të zgjedhur.

Makina juaj Volkswagen e mbështet shërbimin Guide & Inform dhe e-Remote të Car-Net!

Zbuloni tani shërbimet dhe funksionet praktike të Car-Net ose hyni direkt. Thjesht shkarkoni falas aplikacionin We Connect, lidheni me makinën elektrike ose automjetin tuaj hibrid dhe udhëtoni i relaksuar.

Automjetet e treguara në figura kanë pjesërisht karakter simbolik dhe jo patjetër korrespondojnë me një gjeneratë modeli të zgjedhur.

Makina juaj Volkswagen e mbështet We Connect Start!

Zbuloni tani shërbimet praktike online dhe shërbimet e We Connect Start ose hyni direkt. Thjesht shkarkoni aplikacionin falas të We Connect ID. aktivizoni We Connect Start, lidheni me ID. tuaj dhe do të jeni të relaksuar gjatë udhëtimit.

Automjetet e treguara në figura kanë pjesërisht karakter simbolik dhe jo patjetër korrespondojnë me një gjeneratë modeli të zgjedhur.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team